vr 12 nov 2021
REIZEN | Bubbelweekend Reims - Epernay

Waarde confraters,

Na twee jaar in ‘ons kot’ opgesloten te zijn, wordt het hoog tijd om de Bourgondiër in ons terug buiten te laten. Geen betere plaats om dit te doen dan in de Champagnestreek. Van 12 tot 14 november 2021 nemen wij u mee op een trip langsheen de bekende en minder-bekende champagnehuizen die deze streek herbergt. 

Op vrijdag 12 november 2021 wordt u allen om 7u verwacht aan het rondpunt te Wommelgem waarna wij per bus rechtstreeks koers zetten naar onze eerste stopplaats, m.n. Champagnehuis Launois Père et Fils. Na een bezoek aan het museum/het domein en de verplichte proeverij, zullen wij een lunch voorgeschoteld krijgen in een uniek kader. Eens de hongerige gespijsd en de dorstige gelaafd, zetten wij onze reis verder naar Reims waar wij zullen verblijven in het viersterrenhotel 'Novotel Suites Reims'. U zal na het inchecken de kans krijgen om op eigen tempo deze prachtige stad te verkennen.

Een goede nachtrust zal noodzakelijk zijn want na het nuttigen van het ontbijt, zullen wij op zaterdag 13 november 2021 niet minder dan 3 Champagnehuizen bezoeken begeleid van de nodige degustaties. Eerst springen we met zijn allen de trein op om de kelders van Champagnehuis Mercier te ontdekken. Nadien vetrekken we naar het pittoreske Hautvillers, waar we een blik achter de schermen krijgen bij het Champagnehuis Tribaut. Tot slot zullen wij op de weg terug naar Reims ontvangen worden bij Daniël Dumont. De dag wordt in schoonheid afgesloten met een gezamenlijke driegangendiner in het centrum van Reims.

De hoofdvogel schieten we af op zondag 14 november 2021 want dan opent het wereldbefaamde Champagnehuis Taittinger voor ons exclusief hun deuren om ons onder te dompelen in hun geschiedenis en in hun godendrank.

U hoort het confraters. Deze reis naar de champagnestreek mag u niet missen. Zeker niet omdat we dit uniek programma voor u kunnen aanbieden tegen de democratische prijs van 450 EUR per persoon.

P.S.: Wij voorzien alleszins voldoende ruimte om Champagne naar België te kunnen vervoeren.

Wanneer
vr 12 nov 2021 00u00 –
23u59
Waar
Reims-Epernay
Wie

Advocaten en partners

Prijs
€ 450.00
Info

Maxim Korthoudt - maxim.korthoudt@bannister.be

Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord