vr 29 mei 2020
PV Antwerpen 7 | Actualia intellectuele eigendomsrechten

Mevrouw Fabienne Brison is professor in intellectuele rechten, media- en ICT- recht aan de VUB. Zij doceert tevens cursussen aan de KUL en de Université de Liège in hun respectieve LLM's Intellectual Property Rights. Daarnaast is Fabienne Brison voorzitter van de Belgische afdeling van de 'Association Littéraire et Artistique Internationale en als deskundige effectief lid van de 'Raad voor Intellectuele Eigendom'. Tenslotte kan zij bogen op een jarenlange praktijkervaring als advocate.

Mevrouw Carina Gommers is de Belgische redacteur van JIPLP, BMM Bulletin en IEForum.be. Verder maakt zij deel uit van zowel ECTA's anti-piraterij comité als ECTA's Raad. Zij trad als advocate reeds op in diverse spraakmakende zaken waarbij zij cliënten zoals Thomas Cook,  Amazon en Procter & Gamble bijstond.

Zij zullen in een duo-presentatie een stand van zaken geven op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht, waarbij Mevrouw Fabienne Brison het auteursrecht voor haar rekening zal nemen en Mevrouw Carina Gommers dieper zal ingaan op de recente tendensen in het merkenrecht.

Wanneer
vr 29 mei 2020 11u30 –
14u00
Waar
Justitiepaleis Antwerpen (Grote Vergaderzaal), Bolivarplaats 20, 2000 Antwerpen
Wie

Advocaten - Er worden 2 vormingspunten door de OVB toegekend.

Prijs
€ 60.00 (Niet leden)
€ 45.00 (Leden)
Info

Mr. Sanne DE CLERCK - sanne.declerck@vlvm.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord