Leve de Conferentie!

De Conferentie bij de Balie Provincie Antwerpen verwelkomt u op haar website

Hier kan u alle activiteiten van onze Conferentie terugvinden met alle nuttige informatie.

Ook dit jaar zetten wij onze succesformule verder in die zin dat u zowel als lid en als niet-lid deel kan nemen aan onze activiteiten.

Het systeem biedt vele voordelen. Als lid krijgt u korting op de belangrijkste activiteiten van onze Conferentie en als niet-lid kan u ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten, weze het aan de volle prijs.

Het lidgeld blijft ook dit jaar hetzelfde tarief.

U zal kunnen vaststellen dat het, gelet op de behoorlijke kortingen, loont om lid te worden wanneer u aan enkele activiteiten per jaar participeert.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op de talrijke activiteiten.

Leve de conferentie!


ma 1 mrt 2021  | 
WEBINAR | De (on)deelbaarheid van het kind

Mr. Steven Brouwers al u toelichting geven over de alimentatie in al haar vormen en bijzonderheden. De focus ligt onder meer op de onderhoudsverplichting van grootouders t.a.v. hun kleinkinderen, de alimentatie bij wettelijke samenwoning, de gevolgen van de fout tijdens en na het huwelijk op de alimentatie, de begrippen “terugval” en “levensstandaard” bij de EOO en de alimentatieperikelen bij de EOT.

do 11 mrt 2021  | 
WEBINAR | Rechtspsychologie : Het beslissingsproces van een rechter

Op welke elementen wordt een uitspraak gestoeld? Is een rechter onfeilbaar of wordt hij of zij toch blootgesteld aan valkuilen in het denkproces? Een unieke kijk in het brein van diegenen die over uw zaak zullen oordelen.

do 11 mrt 2021  | 
Digitale Escaperoom

Aangezien deze coronacrsisis ons nog steeds dwingt om in ons kot te blijven, nodigt De Conferentie u allen uit om uw brein te trainen en ondertussen uw confraters wat beter te leren kennen via onze digitale escape room.

di 11 mei 2021  | 
WEBINAR | Actualia Deontologie

Permanente vorming is een deontologische plicht voor elke advocaat. Tijdens dit seminarie zullen de kernwaarden van ons beroep worden opgefrist en zal dieper worden ingegaan op diverse actuele deontologische thema's.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord