Leve de Conferentie!

De Conferentie bij de Balie Provincie Antwerpen verwelkomt u op haar website

Hier kan u alle activiteiten van onze Conferentie terugvinden met alle nuttige informatie.

Ook dit jaar zetten wij onze succesformule verder in die zin dat u zowel als lid en als niet-lid deel kan nemen aan onze activiteiten.

Het systeem biedt vele voordelen. Als lid krijgt u korting op de belangrijkste activiteiten van onze Conferentie en als niet-lid kan u ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten, weze het aan de volle prijs.

Het lidgeld blijft ook dit jaar hetzelfde tarief.

U zal kunnen vaststellen dat het, gelet op de behoorlijke kortingen, loont om lid te worden wanneer u aan enkele activiteiten per jaar participeert.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op de talrijke activiteiten.

Leve de conferentie!


Heeft u een uitnodiging met persoonlijke code gekregen, schrijf u dan hieronder in.

Inschrijving met persoonlijke code

ma 16 sep 2019  | 
Abonnement Permanente Vorming (PV)

Met een abonnement op een volledige lessenreeks heeft u meteen alle benodigde punten voor dit gerechtelijk jaar. Bovendien zullen er minstens twee opleiding deontologie worden aangeboden wat het pakket volwaardig maakt.

do 26 sep 2019  | 
Padel-Toernooi

De Conferentie nodigt u uit om samen met haar op de hype-trein van deze zeer fijne sport te springen.

do 3 okt 2019  | 
Afterwork

De Conferentie is dit jaar opnieuw te gast op de Afterwork van Seven2One in Den Eyck te Kasterlee. De inkom is gratis, het gezelschap krijgt u er ook voor niets bij!

wo 16 okt 2019  | 
Sidi Larbi Cherkaoui in de Bourla

De Conferentie biedt u de kans om deze Antwerpse grootmeester van de dans aan het werk te zien in het prachtige kader van de Bourla schouwburg.

vr 18 okt 2019  | 
Mosselsouper

Teneinde onze confraters kennis te laten maken met de nieuwe stagiairs zal De Conferentie ook dit jaar haar de befaamde Mosselsouper organiseren.

vr 22 nov 2019  | 
Stagiairsweekend

Een must voor iedere stagiair die graag een weekend vol plezier, avontuur, nieuwe ontmoetingen, slaapzakken, lekker eten en (alcoholische of non-alcoholische) drank, tegemoet gaat.

vr 17 jan 2020  | 
Skireis Kaprun (Oostenrijk)

De Conferentie organiseert samen met Snowplus een skireis in Kaprun (Oostenrijk) van 17 januari tot 22 januari 2020. We reizen in een (echt) luxueuze bus af op vrijdagavond en keren terug op dinsdagavond!

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord