Leve de Conferentie!

De Conferentie bij de Balie Provincie Antwerpen verwelkomt u op haar website

Hier kan u alle activiteiten van onze Conferentie terugvinden met alle nuttige informatie.

Ook dit jaar zetten wij onze succesformule verder in die zin dat u zowel als lid en als niet-lid deel kan nemen aan onze activiteiten.

Het systeem biedt vele voordelen. Als lid krijgt u korting op de belangrijkste activiteiten van onze Conferentie en als niet-lid kan u ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten, weze het aan de volle prijs.

Het lidgeld blijft ook dit jaar hetzelfde tarief.

U zal kunnen vaststellen dat het, gelet op de behoorlijke kortingen, loont om lid te worden wanneer u aan enkele activiteiten per jaar participeert.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op de talrijke activiteiten.

Leve de conferentie!


Heeft u een uitnodiging met persoonlijke code gekregen, schrijf u dan hieronder in.

Inschrijving met persoonlijke code

vr 20 mrt 2020  | 
Worstensouper Antwerpen

Begint u zich maar al te verkneukelen want, oh ja, hét evenement van het jaar staat weer voor de deur. Het openingsbanket was maar een voorgerecht op al het lekkers dat u hier zal voorgeschoteld worden. Wij presenteren u dan ook, vol fierheid, de Worstensouper!

vr 27 mrt 2020  | 
Baliequiz Mechelen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Conferentie (afdeling Mechelen) de “Gerechtshofquiz”. Dit is de quiz bij uitstek om magistraten, griffiers, deurwaarders, notarissen en confraters ervan te overtuigen dat uw algemene kennis net zo indrukwekkend is als uw kennis van het recht.

ma 27 apr 2020  | 
Padel-initiatie

Padel heeft de voorbij jaren enorm aan populariteit toegenomen. Het is fun, laagdrempelig, sociaal en interactief. Wij zullen u met plezier inwijden!

do 28 mei 2020  | 
Conferentiereis Galicië en Noord-Portugal

Met trots presenteren wij u de 5daagse reis naar Galicië en Noord-Portugal van 28 mei t.e.m. 1 juni 2020. Op deze reis zullen wij u laten kennismaken met alle geneugten die dit prachtige gebied te bieden heeft. Zowel op vlak van cultuur, natuur als gastronomie zal u verwend worden.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord