Leve de Conferentie!

De Conferentie bij de Balie Provincie Antwerpen verwelkomt u op haar website

Hier kan u alle activiteiten van onze Conferentie terugvinden met alle nuttige informatie.

Ook dit jaar zetten wij onze succesformule verder in die zin dat u zowel als lid en als niet-lid deel kan nemen aan onze activiteiten.

Het systeem biedt vele voordelen. Als lid krijgt u korting op de belangrijkste activiteiten van onze Conferentie en als niet-lid kan u ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten, weze het aan de volle prijs.

Het lidgeld blijft ook dit jaar hetzelfde tarief.

U zal kunnen vaststellen dat het, gelet op de behoorlijke kortingen, loont om lid te worden wanneer u aan enkele activiteiten per jaar participeert.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op de talrijke activiteiten.

Leve de conferentie!


Heeft u een uitnodiging met persoonlijke code gekregen, schrijf u dan hieronder in.

Inschrijving met persoonlijke code

vr 20 mrt 2020  | 
Worstensouper Antwerpen

Begint u zich maar al te verkneukelen want, oh ja, hét evenement van het jaar staat weer voor de deur. Het openingsbanket was maar een voorgerecht op al het lekkers dat u hier zal voorgeschoteld worden. Wij presenteren u dan ook, vol fierheid, de Worstensouper!

ma 27 apr 2020  | 
Padel-initiatie

Padel heeft de voorbij jaren enorm aan populariteit toegenomen. Het is fun, laagdrempelig, sociaal en interactief. Wij zullen u met plezier inwijden!

do 28 mei 2020  | 
Conferentiereis Galicië en Noord-Portugal

Met trots presenteren wij u de 5daagse reis naar Galicië en Noord-Portugal van 28 mei t.e.m. 1 juni 2020. Op deze reis zullen wij u laten kennismaken met alle geneugten die dit prachtige gebied te bieden heeft. Zowel op vlak van cultuur, natuur als gastronomie zal u verwend worden.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord