Leve de Conferentie!

De Conferentie bij de Balie Provincie Antwerpen verwelkomt u op haar website

Hier kan u alle activiteiten van onze Conferentie terugvinden met alle nuttige informatie.

Ook dit jaar zetten wij onze succesformule verder in die zin dat u zowel als lid en als niet-lid deel kan nemen aan onze activiteiten.

Het systeem biedt vele voordelen. Als lid krijgt u korting op de belangrijkste activiteiten van onze Conferentie en als niet-lid kan u ook nog steeds deelnemen aan alle activiteiten, weze het aan de volle prijs.

U zal kunnen vaststellen dat het, gelet op de behoorlijke kortingen, loont om lid te worden wanneer u aan enkele activiteiten per jaar participeert.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen verwelkomen op de talrijke activiteiten.

Leve de conferentie!


zo 31 okt 2021  | 
CULTUUR | Trappistenpad-wandeling Westmalle

Wat is er aangenamer dan een zalige wandeling in goed gezelschap, in een groene omgeving met hier en daar nog wat interessante wetenswaardigheden, én waarbij u onderweg wordt getrakteerd op heerlijke aangepaste lekkernijen en  dranken?

vr 12 nov 2021  | 
REIZEN | Bubbelweekend Reims - Epernay

Na twee jaar in ‘ons kot’ opgesloten te zijn, wordt het hoog tijd om de Bourgondiër in ons terug buiten te laten. Geen betere plaats om dit te doen dan in de Champagnestreek. 

vr 19 nov 2021  | 
MOSSELSOUPER

Heeft U ervoor gekozen om uw eerste stappen aan de balie te zetten op Kempische bodem, dan valt U de morele verplichting te beurt om U op een gepaste wijze voor te stellen aan uw confraters.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord