vr 18 okt 2019
Mosselsouper

Teneinde onze confraters kennis te laten maken met de nieuwe stagiairs zal De Conferentie (afdeling Turnhout) ook dit jaar haar de befaamde Mosselsouper organiseren.

Het concept blijft hetzelfde: De patroons zetten hun beste beentje voor om hun nieuwe stagiair voor te stellen aan de confraters waarna de stagiairs zelf ook hun meest sappige verhalen boven zullen halen.


Ook de locatie blijft dezelfde: "De Casteleer", 2460 Kasterlee, Pastorijstraat 38. U zal aldaar worden ontvangen om 19.00 uur met heerlijke antipasti waarna u zal kunnen genieten van diverse buffetten waarvan iedereen à volonté kan smullen. Eveneens wordt voorzien in een assortiment van mini-desserten en dranken van 19.00 uur tot 03.00 uur met bubbels!


Dit alles aan de zeer democratische prijs van 50 euro voor leden en 65 euro voor niet-leden.


Voor de stagiairs binnen de afdeling Turnhout is deze activiteit verplicht. De stagiairs binnen de afdeling Antwerpen en Mechelen zijn eveneens méér dan welkom om zich samen met hun patroon om zich voor te stellen. 

Voor het overige zijn uiteraard alle confraters van onze Balie Provincie Antwerpen welkom om de stagiairs te ontmoeten en te genieten van dit fijne feest!


Inschrijven kan tot en met 11 oktober 2019 en de plaatsen zijn beperkt!

Wanneer
vr 18 okt 2019 19u00 –
23u59
Waar
De Casteleer, Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee
Prijs
€ 65.00 (Niet leden)
€ 50.00 (Leden)
Info

Mr. Jan HANNES - janhannes@gmail.com

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord