vr 15 mrt 2019 | event
Worstensouper

Confraters,

Begin jullie maar al stilaan te verkneukelen want, oh ja, hét evenement van het jaar staat weer voor de deur.  Het fusiebanket was maar een voorgerecht op al het lekkers dat u hier zal voorgeschoteld worden. Wij presenteren u dan ook, vol fierheid, de Worstensouper!

Tijdens de vorige editie is het dak van Hangar 27 te Edegem er letterlijk en figuurlijk afgeblazen. Wij waren dan ook genoodzaakt om ons te heroriënteren. De keuze is gevallen op zaal ‘Zappa’ in het pittoreske Hoboken aan de rand van de stad.

Onder het motto “tene quod bene” zal u ook dit jaar verwend worden met een feestmaal van worsten en ballen, vanzelfsprekend begeleid van de nodige dranken.

Na alle spijs en drank vakkundig verorberd te hebben, wordt het tijd om achteruit te leunen en te genieten van de Stagiairsrevue.

Een team vol getalenteerde stagiairs staat klaar om de Balie en haar volgers vakkundig in hun blootje te zetten. Na dit spektakel vol grappen en grollen, zal een dansfeest losbarsten waar nog over zal gesproken worden bij de volgende fusie.

Inschrijven is de boodschap!

Wanneer
vr 15 mrt 2019 19u00 tot
23u59
Waar
Zappa, August Leyweg 6, 2020 Hoboken
Wie

Advocaten

Prijs
€ 90.00 (Niet leden)
€ 65.00 (Leden)
Info

Voor meer informatie kan u terecht bij Maxim Korthoudt (maxim.korthoudt@stappers-law.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord