vr 24 nov 2023
STAGIAIRSWEEKEND 2023

U heeft er ongetwijfeld al van gehoord: hét stagiairsweekend!

Een must voor iedere stagiair die graag een weekend vol plezier, avontuur, nieuwe ontmoetingen, slaapzakken, lekker eten en (alcoholische of non-alcoholische) drank, tegemoet gaat.

Dit weekend vol plezier en vertier vormt de uitgelezen kans om uw mede-stagiairs beter te leren kennen en al even te bekomen van die eerste stevige werkweken.

Wie ooit deelnam kan het u bevestigen: tijdens dit weekend beleeft u heel wat onvergetelijke momenten en worden vriendschappen voor de rest van uw (balie)leven gesmeed. Een absolute must dus voor de eerstejaarsstagiairs, maar ook een echte aanrader voor onze tweede- en derdejaars.

Dit jaar zoeken we het niet te ver van huis, en blijven we in onze geliefde provincie Antwerpen. We trekken naar het idyllische groene Mol waar u zal worden getrakteerd op een weekend vol vertier, plezier, avontuur en leuke activiteiten. Kortom, alle nodige ingrediënten voor een memorabel weekend waar u en uw confraters het nog lang over zullen hebben.

U zorgt voor het aangenaam gezelschap en wij voorzien alles van een degelijke slaap-, feest- en leefomgeving, talrijke randactiviteiten tot drank en spijs in overvloed. Op die manier kan u zich volledig toewijden aan de verbroedering met uw mede-stagiairs.

Iedere confrater die ooit aanwezig tekende zal het u bevestigen: deze activiteit wil en kàn u als stagiair niet missen.

Overtuigd? Ongetwijfeld. Inschrijven kan vanaf 1 september 2023, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Wanneer
vr 24 nov 2023 19u00 –
16u00
Waar
Mol
Wie

Stagiairs

  • 1ste jaars stagiair
  • 2de en 3de jaars stagiair
Prijs
€ 130.00 (Niet leden)
€ 115.00 (Leden)
Info

info@deconferentie.be

Prijzen zijn vermeld exclusief BTW

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord