vr 27 nov 2020
Stagiairsweekend

U heeft er ongetwijfeld al van gehoord: hét stagiairsweekend!

Een must voor iedere stagiair die graag een weekend vol plezier, avontuur, nieuwe ontmoetingen, slaapzakken, lekker eten en (alcoholische of non-alcoholische) drank, tegemoet gaat.

Dit weekend vol plezier en vertier vormt de uitgelezen kans om uw mede-stagiairs beter te leren kennen. Wie ooit deelnam kan het u bevestigen: tijdens dit weekend beleeft u heel wat onvergetelijke momenten en worden vriendschappen voor de rest van uw (balie)leven gesmeed. Een absolute must dus voor de eerstejaarsstagiairs, maar ook een echte aanrader voor onze tweede- en derdejaars.

Dit jaar zoeken we het niet te ver van huis, en blijven we in onze geliefde provincie Antwerpen (en dus ook in dezelfde kleurzone). We trekken naar het idyllische groene Westmalle waar u zal worden getrakteerd op een weekend vol vertier, plezier, avontuur en leuke activiteiten. Kortom, alle nodige ingrediënten voor een memorabel weekend waar u en uw confraters het nog lang over zullen hebben.

U zorgt voor het aangenaam gezelschap en wij voorzien alles van een degelijke slaap-, feest- en leefomgeving, talrijke randactiviteiten tot drank en spijs in overvloed. Op die manier kan u zich volledig toewijden aan de verbroedering met uw mede-stagiairs en de nodige dagelijkse inname van spijs en drank.

Iedere confrater die ooit aanwezig tekende zal het u bevestigen: deze activiteit wil en kàn u als stagiair niet missen.

Overtuigd? Ongetwijfeld. Schrijf u snel in want de inschrijvingen sluiten onherroepelijk op vrijdag 13 november a.s.

Wanneer
vr 27 nov 2020 19u00 –
13u00
Waar
Westmalle
Wie

Advocaat-Stagiairs

Prijs
€ 100.00

Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord