wo 21 aug 2024
STAGIAIRS | Zomerdrink

Beste eerstejaarsstagiairs, De Conferentie VZW, een non-profit organisatie die diverse evenementen en activiteiten organiseert voor de meer dan 3.000 Antwerpse advocaten, heet jullie van harte welkom bij Balie Antwerpen!

Er wacht jullie een boeiend avontuur boordevol vurige pleidooien, verrassende conclusies en warme collegialiteit. Een carrière als advocaat gaat natuurlijk ook gepaard met belangrijke praktische verplichtingen zoals het aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en het openen van een derdenrekening. Daarom nodigt De Conferentie jullie graag uit op woensdag 21 augustus 2024 om 20 uur voor een zomerdrink op het prachtige terras van lokale brouwerij Antwerpse Brouw Compagnie (Indiëstraat 21, 2000 Antwerpen).

Zo kunnen jullie na het nuttigen van een gratis welkomstdrankje en met een streepje muziek alvast kennis maken met elkaar, De Conferentie en onze gewaardeerde partners Xerius en ING. Wij kijken er alvast enorm naar uit. Schrijf jullie als de bliksem in via www.deconferentie.be en hopelijk tot dan!

Wanneer
wo 21 aug 2024 20u00 –
22u00
Waar
Antwerpse Brouw Compagnie (Indiëstraat 21, 2000 Antwerpen)
Wie

Eerstejaarsstagiairs

  • 1ste jaars stagiair
Prijs
€ 0.00
Info

info@deconferentie.be

Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord