vr 26 nov 2021
STAGIAIRS | Stagiairsweekend

U heeft er ongetwijfeld al van gehoord van uw confraters op kantoor of in de wandelgangen van het paleis: het befaamde en zeker niet te missen stagiairsweekend!

Het stagiairsweekend is het moment bij uitstek voor elke stagiair om te verbroederen met zijn mede-stagiairs in gezelschap van de nodige spijzen en (al dan niet alcoholische) drank.

Dit jaar zoeken we het niet te ver van huis, en blijven we in onze geliefde provincie Antwerpen. We trekken van 26 november tot 28 november naar het idyllische groene Westmalle waar u zal worden getrakteerd op een weekend vol vertier, slaapzakken, nieuwe ontmoetingen, avontuur en leuke activiteiten. Kortom, alle nodige ingrediënten voor een memorabel weekend waar u en uw confraters het nog lang over zullen hebben.

U zorgt voor het aangenaam gezelschap en wij voorzien alles van een degelijke slaap-, feest- en leefomgeving, talrijke randactiviteiten tot drank en spijs in overvloed. Op die manier kan u zich volledig toewijden aan de verbroedering met uw mede-stagiairs en de nodige dagelijkse inname van spijs en drank.

Iedere confrater die ooit aanwezig tekende zal het u bevestigen: tijdens dit weekend beleeft u heel wat onvergetelijke momenten en worden vriendschappen voor de rest van uw (balie)leven gesmeed.

Deze activiteit wil en kàn u als stagiair niet missen.

Overtuigd? Ongetwijfeld. Schrijf u snel in want de inschrijvingen sluiten onherroepelijk op vrijdag 5 november a.s.

Wie zich reeds inschreef voor de geannuleerde editie van vorig jaar 2020, kan zich dit jaar gewoon inschrijven zonder betaling door een e-mail te sturen naar info@deconferentie.be.

Wanneer
vr 26 nov 2021 17u00 –
16u00
Waar
Westmalle
Wie

Stagiairs

Prijs
€ 100.00
Info

mr. Charlotte MESTDAGH (charlotte.mestdagh@gdena-advocaten.be) en mr. Charlotte PERELLO (charlotte@advocem.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord