zo 21 nov 2021
SPORT | Urban Trail Antwerpen

Velen hebben ongetwijfeld reikhalzend uitgekeken naar dit heuglijke moment. De Urban Trail viel in het voorjaar van 2020 door de eerste coronagolf in het water. Intussen zijn we enkele coronagolven verder en lijkt het erop dat er op 21 november 2021 eindelijk terug door ’t Stad gelopen mag worden.

Bereid u voor op een uniek parcours langs en door bekende en minder bekende bezienswaardigheden die onze koekenstad rijk zijn. Hoewel iedereen ongetwijfeld strak afgetraind staat na anderhalf jaar trainen, loopt ieder op eigen tempo het traject van – naar keuze – 7 of 12km, met voldoende ruimte om af en toe stil te staan bij enkele Antwerpse pareltjes. 

Snel inschrijven is de boodschap, want de loophonger is groot bij velen, en de plaatsen zijn beperkt.

Al 20 confraters schreven in voor de uitgestelde editie en staan te trappelen om op 21 november door ’t Stad te lopen in een Conferentieshirt, maar zij verwelkomen graag nog extra sportievelingen in een Conferentieteam.

Zijn uw lopersbenen in herstelling, zak dan rustig af naar het parcours om de lopers aan te moedigen en na te kaarten bij een glaasje op een terras.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar onze sportverantwoordelijke: h.vandewal@elegis.com

De prijs bedraagt 25,00 euro.

De uiterste inschrijvingsdatum is 6/11/2021.

Wanneer
zo 21 nov 2021 08u00 –
15u00
Waar
Antwerpen
Prijs
€ 25.00
Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord