wo 1 sep 2021
SPORT | Overzicht sportactiviteiten 21 - 22

“Mens sana in corpore sano”

 

Advocatuur is topsport, maar slechts voor een beperkt deel van het lichaam. De Conferentie helpt graag om de advocatenlichamen in topvorm te houden, zodat u bij geen enkel pleidooi buiten adem geraakt.

 

Wat hebben we voor jullie in petto dit jaar?

 

Als rode draad doorheen het jaar bereiden we ons samen voor op de “10 Miles”, die terug als vanouds zullen doorgaan in het voorjaar van 2022, als tegen dan de Omega-variant van het welbekende virus geen roet in het eten gooit. De najaars-/post-corona-editie van 2021 laten we nog even aan ons passeren om eerst de conditie stevig aan te scherpen. Vele confraters trainen individueel of in groep voor dit evenement, maar het uiteraard fijn om de vorderingen te meten met anderen, zodat we op volgende data collectief een trainingssessie inlassen om 18u30. De locatie wordt nog meegedeeld. Iedereen welkom en ieder loopt zijn eigen tempo.

 

  • Woensdag 15 september 2021
  • Woensdag 13 oktober 2021
  • Woensdag 17 november 2021
  • Woensdag 15 december 2021
  • Woensdag 19 januari 2022
  • Woensdag 16 februari 2022
  • Woensdag 16 maart 2022

 

Op de 10 Miles zelf kunnen alle deelnemende confraters ervoor kiezen om met een shirt van De Conferentie deel te nemen. Competitiebeesten als we zijn, zal er uiteraard ook individueel en per kantoor kunnen gestreden worden voor eeuwige roem en een vermelding tijdens het slotbanket.

 

Tussendoor zullen we ook kennismaken met enkele meer of minder bekende/evidente sporten. U mag met z’n allen al reikhalzend uitkijken naar het eerste dartstoernooi in het najaar. In het voorjaar zijn we er nog niet uit of het fierljeppen dan wel curling wordt, of nog iets anders.

 

Zonder al te veel tipjes van de sluier te lichten, mag u in het voorjaar (mei 2022) alleszins een ouderwetse “omnisportdag” verwachten, waarin bekende en minder bekende sporten aan bod zullen komen. Elke confrater zal er op vertrouwd of minder vertrouwd terrein het beste van zichzelf kunnen geven en uiteraard zullen er ook kampioenen gehuldigd worden. Afsluiten doen we die dag met een gezamenlijke barbecue om na te kaarten over elkaars sportexploten.

 

In de hoop u in grote getale te mogen verwelkomen op één of meer van onze sportactiviteiten, groet uw sportverantwoordelijke u. 

Wanneer
wo 1 sep 2021 10u00 –
23u59
Waar
Provincie Antwerpen
Wie

Advocaten, familie, sympathisanten, sportievelingen

Prijs
€ 0.00
Info

h.vandewal@elegis.com

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord