za 14 mei 2022
SPORT | Fietsbenefiet (Antwerpen-Mechelen-Turnhout

Dit jaar organiseren we een FIETSBENEFIET voor het goede doel op zaterdag 14 mei 2022.

 

Haal de innerlijke Eddy Merckx in u naar boven, want u krijgt de unieke kans om zoals een professionele wielrenner op de rijbaan, begeleid door mobiele seingevers en politie, met uw confraters en / of sympathisanten in het peloton te rijden in een poging om hen op de eindmeet te kloppen.

 

Een rit van circa 150 km doorheen onze Provincie via de gerechtsgebouwen van Antwerpen, Mechelen, Turnhout en terug, met volgwagen. Op elke stopplaats is bevoorrading voorzien om uw lichaam de nodige voedingsstoffen te geven om deze tocht tot een goed einde te volbrengen.

 

Ook de minder fervente fietsers kunnen deelnemen aan een kleinere recreatieve fietstocht, met eveneens een prachtig parcours, via de veerboot over de Schelde.

 

Als goede doel werd gekozen voor het VUB-Yamina Krossa fonds. De VUB en Yamina Krossa, oprichtster van vzw Benetiet, lanceerden dit fonds voor (borst)kankeronderzoek. De eerste begunstigde van dit fonds is onderzoeker Damya Laoi die werkt aan een kankervaccin dat patiënten moet beschermen tegen uitzaaiingen van hun tumor (https://www.vub.be/onderzoek/fonds-yamina-krossa).

 

Voor dit goede doel kan je een vrije bijdrage leveren of de deelnemers per afgelegde kilometer sponsoren (1 EUR/km). Op deze manier kan je helpen om geld in te zamelen voor het voormelde goede doel. De bezielster van dit project, Yamina Krossa, zal ook tijdens dit gerechtelijk jaar een uiteenzetting komen geven over het ontstaan van de idee voor dit project en haar doelstellingen. Voor meer info kan je steeds bij ons terecht via info@deconferentie.be.


We sluiten de dag af met een hapje en een drankje, waar iedereen meer dan welkom is.

 

Wij hopen dat de Balie Provincie Antwerpen haar grote hart zal tonen en dat we een groot aantal deelnemers zullen mogen begroeten.

 

Spoor nu al uw kantoorgenoten aan om mee te trainen, haal die kantoortruitjes boven en fiets met ons mee!


Praktische info over route en bevoorradingsplaatsen komt later online

Wanneer
za 14 mei 2022 09u00 –
23u59
Waar
Antwerpen-Mechelen-Turnhout
Wie

Advocaten, Ere-advocaten, Advocaat-Stagiairs en partners of sympathisanten

Prijs
€ 45.00 (Niet leden)
€ 30.00 (Leden)

Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord