vr 26 jun 2020
PV Turnhout 7 | Actualia bouwrecht en aannemingsrecht

Mr. dr. Kristof Uytterhoeven zal met deze webinar een uitgebreide uiteenzetting geven met actualia over bouw- en aannemingsrecht.

Mr. Uytterhoeven is auteur van talrijke publicaties en spreekt regelmatig op studiedagen en seminaries. Hij is tevens als hoofddocent verbonden aan de faculteit architectuur van de KULeuven, waar hij verbintenissenrecht, zakenrecht en bouwrecht doceert.

De Conferentie wil u uiteraard ook in deze bijzondere tijden een kwaliteitsvol juridisch opleidingsaanbod geven om u te blijven informeren en op de hoogte te brengen van de laatste actualia. Om hieraan tegemoet te komen, zal de Conferentie deze vorming digitaal aanbieden.

Hoe inschrijven

Voor deze webinar kan u zich inschrijven via deze link van het platform Zoom. Dus niet via onderstaand inschrijvingsformulier.

Na inschrijving zal iedere deelnemer een betalingsuitnodiging per e-mail ontvangen.

Deelnemers die reeds via de website van de Conferentie waren ingeschreven voor de klassieke classroomsessie die aanvankelijk zou plaatsvinden, worden eveneens verzocht om zich te registeren. Zij ontvangen uiteraard geen betalingsverzoek meer.

Indien u heeft ingetekend op onze abonnementsformule, nodigen wij u graag uit om eveneens zich via bovenstaande link in te schrijven en om mr. Michiel Verheyen - michiel.verheyen@mploy.be in kennis te stellen.

Het volgen van deze webinar geeft recht op twee vormingspunten, toegekend door de OVB.

Wanneer
vr 26 jun 2020 11u00 –
12u30
Waar
De Casteleer, Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee
Wie

Advocaten - Er worden 2 vormingspunten door de OVB toegekend.

Prijs
€ 60.00 (Niet leden)
€ 45.00 (Leden)
Info

Mr. Michiel VERHEYEN - michiel.verheyen@mploy.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord