do 30 apr 2020
PV Turnhout 6 | Discriminatie in arbeidsrelaties WEBINAR

Mr. Ludo VERMEULEN publiceert geregeld over onderwerpen van sociaal recht en is plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Hij werkt naarstig aan zijn nieuw boek over discriminatie in arbeidsrelaties, dat hij in april 2020 aan u zal voorstellen met een uitgebreide beschouwing over de materie. Een onderwerp waar werkgevers en werknemers frequenter mee te maken krijgen.

De Conferentie wil u uiteraard ook in deze bijzondere tijden een kwaliteitsvol juridisch opleidingsaanbod geven om u te blijven informeren en op de hoogte te brengen van de laatste actualia. Om hieraan tegemoet te komen, zal de Conferentie een aantal vormingsmomenten digitaal aanbieden.

 De geplande permanente vorming van Turnhout  nr. 6  ‘Discriminatie in arbeidsrelaties’ met spreker meester Ludo VERMEULEN zal op digitale wijze plaatsvinden op donderdag 30 april 2020 van 11.00u tot uiterlijk 12.30u.


Hoe inschrijven

 Voor deze webinar kan u zich inschrijven via deze link van het platform Zoom. Dus niet via onderstaand inschrijvingsformulier.

 Na inschrijving zal iedere deelnemer een betalingsuitnodiging per e-mail ontvangen.

 Deelnemers die reeds via de website van de Conferentie waren ingeschreven voor de klassieke classroomsessie, die aanvankelijk op 24 april 2020 zou plaatsvinden, worden eveneens verzocht om zich te registeren. Zij ontvangen uiteraard geen betalingsverzoek meer.

 Indien u heeft ingetekend op onze abonnementsformule, nodigen wij u graag uit om eveneens zich via bovenstaande link in te schrijven en om Mr. Michiel VERHEYEN (michiel.verheyen@mploy.be) in kennis te stellen.

 Het volgen van deze webinar geeft recht op twee vormingspunten, toegekend door de OVB.

 Voor verdere vragen over deze webinar, staan wij (info@deconferentie.be) steeds te uwer beschikking voor een verdere toelichting ter zake.


Wanneer
do 30 apr 2020 11u00 –
12u30
Waar
WEBINAR
Wie

Advocaten - Er worden 2 vormingspunten door de OVB toegekend.

Prijs
€ 60.00 (Niet leden)
€ 45.00 (Leden)
Info

Mr. Michiel VERHEYEN - michiel.verheyen@mploy.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord