ma 18 mei 2020
PV Mechelen 7 | Nieuwe spelregels contracteren B2B

Mr. Dave Mertens is advocaat aan de Balie provincie Antwerpen en behaalde de titel van doctor in de rechten met een proefschrift over “Bescherming van cliënteel”.

Klassiek geldt naar Belgisch recht de stelregel dat de contractsvrijheid tussen ondernemingen vrijwel absoluut is. Dit uitgangspunt werd volledig op de helling gezet door de wet van 4 april 2019. Mr. Dave Mertens overloopt de nieuwe regels en hun mogelijke impact op de rechtspraktijk.

De Conferentie wil u uiteraard ook in deze bijzondere tijden een kwaliteitsvol juridisch opleidingsaanbod geven om u te blijven informeren en op de hoogte te brengen van de laatste actualia. Om hieraan tegemoet te komen, zal de Conferentie deze vorming digitaal aanbieden.


Hoe inschrijven

 Voor deze webinar kan u zich inschrijven via deze link van het platform Zoom. Dus niet via onderstaand inschrijvingsformulier.

 Na inschrijving zal iedere deelnemer een betalingsuitnodiging per e-mail ontvangen.

 Deelnemers die reeds via de website van de Conferentie waren ingeschreven voor de klassieke classroomsessie die aanvankelijkzou plaatsvinden, worden eveneens verzocht om zich te registeren. Zij ontvangen uiteraard geen betalingsverzoek meer.

 Indien u heeft ingetekend op onze abonnementsformule, nodigen wij u graag uit om eveneens zich via bovenstaande link in te schrijven en om Mr. Ann BELLENS - ann.bellens@konsilio.be in kennis te stellen.

 Het volgen van deze webinar geeft recht op twee vormingspunten, toegekend door de OVB.

Wanneer
ma 18 mei 2020 12u00 –
14u00
Waar
WEBINAR
Wie

Advocaten - Er worden 2 vormingspunten door de OVB toegekend.

Prijs
€ 60.00 (Niet leden)
€ 45.00 (Leden)
Info

Mr. Ann BELLENS - ann.bellens@konsilio.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord