ma 10 jan 2022
PLEITWEDSTRIJD | Voorrondes Antwerpen-Mechelen-Turnhout

De jaarlijkse hoogmis van het gesproken woord doet weer zijn intrede. Wij hebben het natuurlijk over de pleitwedstrijd “Ridder René Victor”.

In de week van 10/01 - 15/01 vinden in de drie afdeling van de balie provincie Antwerpen de voorrondes plaats die openstaan voor de stagiairs van de balie provincie Antwerpen.

Een jury zal uw redenaarstalent beoordelen. Deze zal na grondig beraad een finaleticket uitreiken aan de 10 beste pleitwonders. De tien uitverkorenen zullen later in openbare terechtzitting vervolgens strijden om één van de prijzen in de wacht te slepen.

De drie laureaten van de finale pleitwedstrijd Ridder René Victor worden door de Conferentie uitgezonden naar het Vlaams Pleitjuweel, de Zuid-Nederlandse pleitwedstrijden in Breda en de pleitwedstrijd in Den Bosch. Aan u om te participeren en uw tegenstrever weg te blazen met uw radde tong en uw spitsvondige argumenten onder het toeziend oog en het luisterend oor van een jury.

Noteer tot slot dat een pleitoefening onderdeel uitmaakt van uw stageverplichtingen. Met deelname aan de (voorronde van de) pleitwedstrijd voldoet u aan deze verplichting zo de jury uw pleidooi voldoende acht.  

Praktisch:

Inschrijven uiterlijk op 26 november 2021 via mail aan mr. Charlotte Mestdagh (charlotte.mestdagh@gdena-advocaten.be) of mr. Charlotte Perello (charlotte@advocem.be)


Wanneer
ma 10 jan 2022 00u00 –
00u00
Waar
Antwerpen Mechelen Turnhout
Wie

Stagiairs

Prijs
€ 0.00
Info

mr. Charlotte Mestdagh (charlotte.mestdagh@gdena-advocaten.be) mr. Charlotte Perello (charlotte@advocem.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord