do 3 feb 2022
PLEITWEDSTRIJD | Finale Ridder René Victor 21-22

Op deze heuglijke avond zullen de jonge pleitwonders aan onze balie die de jury in de voorronde wisten te overtuigen van hun oratorische talent opnieuw het spreekgestoelte betreden in een ultiem juridisch duel op het scherpst van de snee waarbij de taalkundige virtuositeit zal zegevieren.

Zij zullen alles uit de kast halen in de hoop om de vakjury en veel belangrijker, uzelf, te overtuigen dat zij de geknipte persoon zijn om de felbegeerde oorkondes als laureaat in de wacht te slepen. Wie kan spitsvondig uit de hoek komen en op die manier de eerste prijs Ridder René Victor in de wacht slepen? Op deze avond zullen we het antwoord op deze vraag kennen.

Na een corona-editie waarbij de pleidooien door het grote publiek enkel digitaal konden worden gevolgd, zal u dit gerechtelijk jaar allen opnieuw fysiek toeschouwer kunnen zijn van deze wedstrijd.

De Conferentie nodigt u dan ook van harte uit  om in grote getale getuige te zijn van deze nobele strijd tussen al dat jong pleitgeweld in de finale op 3 februari 2022. 

ENKEL BEZOEKERS EN GENODIGDEN DIENEN ZICH IN TE SCHRIJVEN, DE PLEITERS SCHRIJVEN ZICH VOOR DE VOORRONDE IN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR MR. CHARLOTTE MESTDAGH OF MR. CHARLOTTE PERELLO. VERDERE INFO OVER LOCATIE EN AANVANGSUUR ZAL NOG WORDEN MEEGEDEELD.

Wanneer
do 3 feb 2022 18u30 –
23u00
Waar
Antwerpen
Wie

Advocaten, ere-advocaten, genodigden, familie, vrienden, sympathisanten

Prijs
€ 0.00
Info

mr. Charlotte MESTDAGH (charlotte.mestdagh@gdena-advocaten.be) en mr. Charlotte PERELLO (charlotte@advocem.be)

Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord