vr 19 okt 2018 | permanente vorming
Permanente Vorming afd. Turnhout 19.10 | Actualia Huur

Het beroep van advocaat wordt alsmaar concurrentiëler.  Om zich van andere advocaten te onderscheiden dringt specialisatie zich op, minstens een gedegen kennis van het recht. Een creatieve geest, gericht op een oplossingsgerichte benadering van de huurproblemen in onze samenleving, is hierbij zeker een meerwaarde.

 

Tijdens de permanente vorming van 19 oktober as. worden de toehoorders geïnformeerd over de belangrijkste actualia inzake woninghuur.  Zowel het adviserende luik omtrent het opstellen van een huurovereenkomst als de procesmogelijkheden inzake huur worden belicht.  Dit alles met de nodige aandacht voor recente rechterlijke uitspraken alsook het thans voorliggende ontwerp van huurdecreet als gevolg van de zesde staatshervorming.

 

De permanente vorming zal verzorgd worden door de heer Sven TALBOOM, sedert september 2016 vrederechter van het kanton Deurne, voorheen advocaat aan de Antwerpse balie. De heer Sven TALBOOM is eveneens lector ‘bijzondere overeenkomsten’ aan de Artesis Plantijn Hogeschool.

Wanneer
vr 19 okt 2018 12u00 tot
14u00
Waar
De Casteleer 2460 KASTERLEE Pastorijstraat 38
Wie

Advocaten en stagiairs 

Prijs
€ 60.00 (Niet leden)
€ 45.00 (Leden)
Info

Met lunch stipt om 12.00 uur

Tableau-advocaten die inschrijven kunnen dat online.

Stagiairs die inschrijven kunnen dat door een e-mail aan Ann Tulmans met duidelijke vermelding of u eerste-, tweede- of derdejaarsstagiair bent : 

 - Advocaten-stagiairs 1ste : gratis ; 

- Advocaten-stagiairs 2de en 3de jaar als lid: 40 euro ; 

- Advocaten-stagiairs 2de en 3de jaar als niet-lid: 45 euro;

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord