vr 19 nov 2021
MOSSELSOUPER

Heeft U ervoor gekozen om uw eerste stappen aan de balie te zetten op Kempische bodem, dan valt U de morele verplichting te beurt om U op een gepaste wijze voor te stellen aan uw confraters.Traditioneel gebeurt dit tussen de mosselen en de frieten en dat is dit jaar niet anders, want we mogen weer. U wordt samen met Uw patron uitgenodigd om uw diepste geheimen prijs te geven, zodat we elkaar écht leren kennen.

Aan alle confraters die al geworteld zijn in de Kempische grond: U kent de morele verplichting om kennis te maken met onze nieuwe aanwinsten, maar weet evenzeer dat dit geen opdracht is en dat U een sfeervolle avond tegemoet gaat bij de verderzetting van deze mooie, eerder Turnhoutse, traditie.

Wees welkom in de Casteleer te Kasterlee op 19/11/2021 vanaf 19 uur. Naast de diverse mosselpotjes, zal er ook een pastabar en een Bradley smoker finger food bar aanwezig zijn. Vegetarische gerechten incluis. Na de elementaire zoetigheden begint de muziek en kan u zich laten gaan.  Standaard dranken én bubbels inbegrepen.

Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt! De stagiaires van dit gerechtelijke jaar én het vorige zijn (moreel) verplicht deel te nemen samen met hun patron. Indien de patron niet kan, kan u zich natuurlijk laten voorstellen door een andere bereidwillige confrater!”


BELANGRIJK: toegang tot het evenement zal slechts worden verleend na voorlegging van een geldig Covid Safe Ticket en identiteitskaart.

Wanneer
vr 19 nov 2021 19u00 –
03u00
Waar
De Casteleer (Kasterlee), Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee
Wie

Advocaten, stagiairs en stagemeesters

Prijs
€ 95.00 (Niet leden)
€ 85.00 (Leden)
Info

Michiel Verheyen (michiel.verheyen@mploy.be) en Annarita Vorsters (annarita.vorsters@advocaat.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord