vr 12 okt 2018 | 
Infonamiddag + bezoek gevangenis Turnhout

Waarde Confraters,

Gezien de start als stagiair aan de Balie Provincie Antwerpen een hele reeks nieuwigheden en verplichtingen met zich meebrengt, tracht de Conferentie hierin een beetje overzicht bij te brengen.

Daarom nodigen wij de nieuwe eerstejaars stagiairs graag uit op onze infonamiddag op 12 oktober 2018 om 12.30u in de koffiekamer van de Orde Van Advocaten in “het Kasteeltje” te Turnhout (Kasteelplein 1 – 2e verdieping).

Tijdens deze infonamiddag zullen jullie o.m. informatie krijgen over de Conferentie, de Stagecommissie en het Bureau voor Juridische Bijstand. Er zullen tevens foto’s worden genomen die naar jaarlijkse gewoonte zullen worden verspreid over de griffies van de rechtbanken binnen de Turnhoutse afdeling.

Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de gevangenis van Turnhout met rondleiding. Let op: voor het gevangenisbezoek zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is de boodschap!

Voor de stagiairs van de ‘afdeling’ Turnhout is deze activiteit verplicht. Uiteraard zijn ook de stagiairs van de Mechelse en Antwerpse afdelingen méér dan welkom. Het bezoek aan de gevangenis van Turnhout is trouwens een aanrader!

U kan zich voor deze activiteit inschrijven tot en met 5 oktober 2018.


Hopende U allen te mogen begroeten!

Wanneer
vr 12 okt 2018 12u30 tot
17u00
Waar
Gerechtsgebouw Kasteelplein 1, 2300 Turnhout
Wie

Eerstejaars stagiairs

Prijs
€ 0.00
Info

Voor meer informatie kan u steeds terecht bij mr. Lotte Willemsens (L.Willemsens@schuermans-law.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord