vr 14 jun 2024
CULTUUR | BROEK Festival

Waarde confraters,


BROEK is een tweejaarlijks openluchtfestival, met uiteenlopende theater-en dansvoorstellingen. Het vindt plaats in het Vrijbroekpark te Mechelen, en wordt georganiseerd door het kunstencentrum Nona.

Op vrijdag 14 juni 2024 ontvangen we jullie graag op de openingsavond van het festival. Wat staat er juist op het programma? Een live uitzending van Culture Club van Radio 1 en een theatervoorstelling van Charles Pas.

Van 18u tot 20u zendt Radio 1 haar populaire radioprogramma Culture Club live uit vanop het festival. Michael De Cock ontvangt auteur Paul Verrept en theatermakers Stef Lernous, Charles Pas en Ruben Mardulier. Deze activiteit is optioneel en doorlopend.

Om 20u verzamelen we voor een exclusieve introductie door artistiek leider Bart Vanvoorden, waarna Charles Pas zijn openlucht theatervoorstelling “Victory Boogie Woogie” brengt.

In de mime-solo Victory Boogie Woogie gaat Charles Pas als verdwaalde jongeman de strijd aan met het alledaagse. Het leidt tot een gevecht tussen lichaam en geluid en achter de feiten aanlopen. Wat betekent het als je geen verbinding kan vinden, maar niet anders weet dan door te gaan? Victory Boogie Woogie gaat over grip proberen te krijgen op het leven in een samenleving waarin tijd en stilte soms ver te zoeken zijn. Een voorstelling zonder decor, maar met een overvloed aan beelden die bijblijven. Ervaar de kracht van minimale middelen en maximale expressie. Meer info over kunstenaar Charles Pas vindt u hier: https://www.ickamsterdam.com/nl/artist-space/kunstenaars/charles-pas-105.

 

Na de voorstelling (21u) nodigen we jullie uit om even na te praten met een drankje in Bar BROEK.

 

De prijs bedraagt €15 (excl. BTW) voor leden, en €20 (excl. BTW) voor niet-leden. Daarbij is een drankje in Bar BROEK inbegrepen.

 

Hopelijk tot dan voor een prachtige culturele avond in openlucht!

Met confraternele groeten,

Uw Bestuur

Wanneer
vr 14 jun 2024 18u00 –
21u30
Waar
Vrijbroekpark Mechelen
Wie

(Ere-) advocaten, stagiairs, sympathisanten, ...

Prijs
€ 20.00 (Niet leden)
€ 15.00 (Leden)
Info

thomasbaetens@ip.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord