vr 11 sep 2020
BUBBEL-APERO | Voorstelling nieuw bestuur de Conferentie

Aangezien er door de coronapandemie op het einde van vorig gerechtelijk jaar geen slotbanket kon worden georganiseerd en het nieuwe bestuur dan ook nog niet aan u kon worden voorgesteld, zit u wellicht reeds enkele weken op het puntje van uw stoel om te ontdekken wie hier aankomend gerechtelijk jaar deel van zal uitmaken.

Wij kunnen u alvast meedelen dat het een bijzonder jaar belooft te worden, nu de besturen van de respectievelijke afdelingen Antwerpen, Mechelen en Turnhout van onze balie gefuseerd werden waardoor er dit jaar voor het eerst één bestuur, samengesteld uit confraters verspreid over de ganse provincie, voor u zal klaarstaan.

Dit nieuwe eengemaakte bestuur zal aan u voorgesteld worden op vrijdag 11/09 om 19u00 in de Serre in Antwerpen (Lange Gasthuisstraat 29, 2000 Antwerpen) tijdens een bubbel-apero, met een hapje en een drankje. De plaatsen zullen gelet op de thans geldende corona-regels beperkt zijn, dus er snel bij zijn is de boodschap!

Deze activiteit is gratis. Let wel, u dient zich eerst lid te maken om te kunnen deelnemen aan deze activiteit. Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf maandag 7/09.

Gelieve in acht te houden dat de regels streng zijn, waar we ons dan ook aan wensen te houden.

Er zijn 70 plaatsen binnen voorzien en 50 plaatsen buiten op het overdekte terras. Bij goed weer zullen er enkele plaatsen extra kunnen voorzien worden op het voorliggend plein. U zal bij binnenkomst een tafel toegewezen krijgen, i.e. maximum in een bubbel van 5 personen. Het is de bedoeling dat u aan uw tafel blijft. Indien u zich verplaatst, dient u te allen tijde uw mondmasker te dragen en afstand te bewaren. Er zal alcoholgel worden voorzien en er is uiteraard, zoals gebruikelijk, een verplichte registratie m.h.o.o. contact tracing. Inschrijving voor deze activiteit is dus noodzakelijk.

Gelieve u zich met uw bubbel aan te melden aan de inkom, zodat we u een tafel kunnen toewijzen.

Wij rekenen daarbij op uw medewerking. Alleen zo kunnen we onze activiteiten veilig laten verlopen.

Wij hopen dan ook van harte op uw steun te mogen rekenen en u op een veilige afstand te mogen ontmoeten op onze bubbel-apero!

Wanneer
vr 11 sep 2020 19u00 –
00u00
Waar
De Serre, Lange Gasthuisstraat 29, 2000 Antwerpen
Wie

Advocaten van de Balie Provincie Antwerpen

Prijs
€ 0.00
Info

info@deconferentie.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord