vr 9 nov 2018 | reizen
Berlijn

“Ich bin ein Berliner”: zei John F. Kennedy op 26 juni 1963. Binnenkort zullen de leden van de conferentie exact hetzelfde kunnen zeggen. De conferentie organiseert namelijk op 9 – 10- 11 november een citytrip naar de Duitse hoofdstad.

Historisch, hip, trendy en prestigieus zijn de kernwoorden die Berlijn het best omschrijven. Ondanks de zware vernietigingen op het eind van W.O. II en het kunstmatig opdelen van de stad gedurende de Koude Oorlog is het nu een bruisende culturele stad. Historisch en hedendaags gaan hier bijna moeiteloos hand in hand. De stad biedt verrassend veel interessants voor jonge en wat minder jonge bezoekers.

De conferentie heeft voor haar leden een citytrip samengesteld waarbij ieder type reiziger zijn gading zeker zal vinden.

Vertrekken doen we op 9 november om 6 u 20 vanuit Zaventem om vervolgens om 8 uur aan te komen in Berlijn. De voormiddag zal bestaan uit een rondrit per bus die ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zal leiden om vervolgens een brunch te nemen op het dak van de Reichstag. In de namiddag zal een geleide wandeling ons langs de bekende maar ook de minder bekende plekken van Berlijn loodsen.

Op 10 november is er de keuze tussen een geleide fietstocht doorheen Berlijn of een wandeling die een verkort parcours aandoet. Na deze fietstocht of wandeling is er de mogelijkheid om Berlijn op eigen houtje verder te verkennen.

Op 11 november wordt in de voormiddag enkele van de bekende maar ook enkele van de minder bekende musea van Berlijn bezocht. In de namiddag verplaatsen we ons per bus naar Potsdam waar ons een geleid bezoek aan wacht aan de belangrijkste plekken en natuurlijk ook Schloss Sanssouci.

Na dit alles zullen we hopelijke moe maar voldaan om 20u 45 de reis terug naar Zaventem aanvatten.

De conferentie biedt deze reis aan voor de zeer scherpe prijs van 475 EUR. In deze prijs zitten inbegrepen de vluchten met SN Brussels, twee nachten inclusief ontbijt in het design hotel “Art’Otel Berlin mitte” (https://artotelberlinmitte.de) alsook de brunch bovenop de reichstag, al het vervoer ter plaatse, de gidsen, toegang tot musea, etc.

Inschrijven kan tot 8 oktober 2018 en uiteraard zijn op deze reis ook de partners van advocaten meer dan welkom. Het aantal deelnemers voor deze reis is beperkt tot 40 personen.

Wanneer
vr 9 nov 2018 05u00 tot
23u00
Waar
Brussels Airport - Leopoldlaan, 1930 Zaventem
Wie

Advocaten en partner. Partners schrijven in aan niet ledenprijs.   

Prijs
€ 475.00
Info

Voor meer informatie kan u terecht bij Mr. Herbert Felix (herbert@felixadvocaten.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord