zo 15 mrt 2020
Antwerp Urban Trail 2020

Binnenkort zal de Conferentie bij de balie provincie Antwerpen deelnemen aan de Urban Trail Antwerp.  Dit event zal doorgaan op de ochtend van zondag 15 maart 2020.

De Urban Trail is een event dat geen inleiding meer nodig heeft: al vele jaren is dit een spectaculaire loop die de deelnemers door de mooiste Antwerpse straten en monumenten gidst. Zo komt u als deelnemer op plekken die anders niet toegankelijk zijn. Elk jaar wordt voor een ander parcours gekozen, zodat u bij elke deelname nieuwe plekjes kan ontdekken.

Ook dit jaar zal de Conferentie een goed doel kiezen, waarbij u zich als loper zal kunnen laten sponsoren door uw kantoor, confraters, familie en vrienden om zo een mooi bedrag voor dit doel bijeen te lopen.

Voor de inschrijvingen hebben wij voor De Conferentie een groep aangemaakt op de website van de Urban Trail. Gelet op de administratieve beperkingen die de Urban Trail ons oplegt, zal u zich nog steeds moeten inschrijven via hen, mits opgave van een groepscode.

In bijlage kan u alvast de instructies (met groepscode) vinden om zich onder onze groep te kunnen inschrijven.

U moet zich dus niet inschrijven via onze website, wel via de website van de Urban Trail waarvoor u de instructies kan terugvinden in bijlage. U mag dus onderstaande blauwe kader negeren!

Wij hopen dat de Balie Provincie Antwerpen haar grote hart zal tonen en dat wij een record aantal lopers en gulle gevers zullen mogen begroeten.

Wanneer
zo 15 mrt 2020 08u00 –
15u00
Waar
Antwerpen
Prijs
€ 25.00 (Niet leden)
€ 0.00 (Leden)
Info

Mr. Jan VAN BRAGT - j.vanbragt@taloadvocaten.be

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord