vr 1 nov 2019
Abonnement Permanente Vorming (PV)

Thema permanente vorming: Toepasbare Kennis


Ook voor het werkingsjaar 2019-2020 voorziet De Conferentie voor u in een volledige lessenreeks in het kader van de permanente vorming. Opnieuw zijn wij op zoek gegaan naar actuele onderwerpen, boeiende sprekers en een forum voor debat.


De vrij vertaalde woorden van schrijver Anton Tsjechov indachtig “Knowledge is of no value unless you put it into practice” streven wij ernaar u dit jaar van een hoge graad van toepasbare kennis te voorzien die nuttig aangewend kan worden in de dagelijkse uitoefening van uw beroep als advocaat.


Zoals altijd is het de bedoeling iedere opleiding toegankelijk, bereikbaar en uiterst kwalitatief in te vullen. De idee is dat iedere lezing voldoende achtergrond biedt voor iedere advocaat en voldoende uitdaging en mogelijkheid tot debat voor de specialist in het vakgebied.


Er worden 7 opleidingen aangeboden in iedere Afdeling: Mechelen, Turnhout en Antwerpen. Het programma is gevarieerd samengesteld waarmee we u aanmoedigen om ook over de afdelingsgrenzen heen kennis te gaan vergaren.


Met een abonnement op een volledige lessenreeks heeft u dus meteen alle benodigde punten voor dit gerechtelijk jaar. Bovendien zullen er minstens twee opleiding deontologie worden aangeboden wat het pakket volwaardig maakt.


Een abonnement op de volledige lessenreeks verplicht u niet om elke studiemiddag of -avond uitsluitend in één afdeling te volgen, maar biedt een 'paspoort' om volledig vrij 10 studiemiddagen of -avonden uit te kiezen. Kortom, vanaf dit werkingsjaar stelt u zélf uw programma samen en kan u kiezen uit maar liefst 21 verschillende sprekers op 3 verschillende locaties binnen de Balie Provincie Antwerpen.


Voor de inschrijvers op het abonnement 10 sessies: Maak bekend welke studiedagen u wil bijwonen door een e-mail aan michiel.verheyen@mploy.be, dit ten laatste 48 uur voor de betreffende sessie om zo voldoende catering te kunnen voorzien.

Wanneer
vr 1 nov 2019 11u50 –
23u59
Waar
Antwerpen / Mechelen / Turnhout
Prijs
€ 450.00 (Niet leden)
€ 390.00 (Leden)
Info

Mr. Sanne DE CLERCK - sanne.declerck@vlvm.be

Mr. Bert PEETERS - bert.peeters@lawfactory.eu

Mr. Michiel VERHEYEN - michiel.verheyen@mploy.be


Ticket op naam Extra ticket {{index}} | Gratis ticket | € {{rows[index].price}} (géén leden prijs) | € {{rows[index].price}} (leden prijs)

Vul een naam in
Vul minimaal 5 karakters in
Vul een achternaam in
Vul een email in
Vul een geldig email adres in
U heeft geen toegang tot dit event
Er is al een ticket gekocht op dit email adres
Er is al een ticket vergrendeld op dit email adres. Kijk in uw winkelwagen of probeer het over een half uur nogmaals.
U kan dit email adres maar één keer gebruiken

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord