do 11 okt 2018 | 
Stagiairsvoorstelling Turnhout

Naar jaarlijkse traditie worden de nieuwe stagiairs voorgesteld aan het magistratenkorps.  De voorstelling aan de in Turnhout zetelende magistraten  vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018.

De stagiairs worden tezamen met hun stagemeester verwacht om 08u45 in de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout (de Merodelei 11-13). Aansluitend zullen de stagiairs worden voorgesteld aan de magistraten en het griffiepersoneel van de Rechtbank Eerste Aanleg Antwerpen, afd. Turnhout, de Politierechtbank Antwerpen, afd. Turnhout, het Vredegerecht van het kanton Turnhout, de Arbeidsrechtbank Antwerpen, afd. Turnhout en tot slot de Jeugdrechtbank Antwerpen, afd. Turnhout. 

Voor de stagiairs van de ‘afdeling’ Turnhout is deze voorstelling verplicht. De stagiairs van de Mechelse en Antwerpse afdelingen zijn uiteraard ook méér dan welkom om zich voor te stellen.

De stagemeesters worden geacht hun stagiair tijdens deze voorstelling te begeleiden. Indien zij niet aanwezig kunnen zijn, zal hun stagiair worden voorgesteld door onze adjunct-stafhouder Mr Tom HENS.

U gelieve zichzelf vóór 6 oktober 2018 in te schrijven!

 

Wij hopen U allen op deze voorstelling te mogen verwelkomen!

Ps. U dient de toga te dragen tijdens de rondleiding!

Wanneer
do 11 okt 2018 08u45 tot
13u00
Waar
De Merodelei 11-13, 2300 Turnhout
Wie

Eerstejaars stagiairs + hun patroons

Turnhout- Antwerpen- Mechelen

Prijs
€ 0.00
Info

Voor meer info kan u terecht bij Lotte Willemsens (L.Willemsens@schuermans-law.be)

Er kan niet meer op deze activiteit worden ingeschreven.

De Conferentie provincie Antwerpen maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Akkoord